Bericht schrijven >

1 | 2 volgende »

ALV op 12 mei.....

Frans - 15-04-2018 - 14:08

Thnx Erik,
heb er nu iets meer tijd voor...en met dit weer kan ik toch niet lang naar buiten hihii.....plus heb ik een goede voorganger gehad en belofte....

Frans Pors-Heindijk - 25-06-2013 - 10:59

Elke dag weer nieuwe verrassingen op de site!
Keep up the good work!

Erik Schrama - 25-06-2013 - 09:32

Bedankt Ronald voor je opmerking.
Fijn ook te zien en te lezen natuurlijk dat je de site en wellicht ook de camping na jaren nog steeds bezoekt.
We zullen ons best doen de site zo up to date mogenlijk te houden, er zijn wat mogelijkheden bij gekomen....nu kijken of het aanslaat.
Fijne Vakantie wellicht en blijf ons bezoeken .

Frans Pors-Heindijk - 24-06-2013 - 13:11

de nieuwe site ziet er mooi uit en frisse kleur

Ronald - 23-06-2013 - 21:29

Als antwoord op de laatste 2 berichten;
we zijn nu weer een aantal maanden en een vergadering verder en hoop te mogen stellen dat het er op de camping toch weer beter voorstaat.
Aan de tv mogelijkheden is flink gesleuteld door de camping om zo min mogelijk storing te krijgen. Dit zal vast niet storingsvrij blijven,dat is thuis ook niet altijd het geval(het blijft techniek)
Ook op kantine vlak doet de camping hun best om zich te verbeteren.
Geloof dat we dit seizoen moeten afwachten en daarna pas kunnen concluderen of het één en ander naar verwachting is verlopen.
Dit zowel voor de kantine als Ariba.

Frans Pors-Heindijk - 21-06-2013 - 14:48

wij hebben een jaarplaats op samoza en tijdens onze vakantie hebben we een dag helemaal geen tv gehaden zeker twee weken slecht beeld gehad,ik heb dit gemeld bij de receptie en daar vertelde ze me dat het even ging duren want ze waren in conclaaf met de leverancier (wikselaar).
Nu zouden wij graag daar een creditatie of tegemoedkoming willen krijgen maar mij wordt doodleuk verteld dat wij dat wel kunnen vergeten.Wij vinden dat de sfeer op de camping heel erg achteruit aan het gaan is sinds de overname en de gedachte komt steeds dichterbij om alles te verkopen.

eric - 06-10-2012 - 10:00

ik sta sinds september 2011 op een vaste plaats op Samoza een hele mooie en grote camping. maar ik vind het alleen jammer dat de gezelligheid in de kantine ver te zoeken is mijn vrouw en ikzelf zijn toch wel mensen die op een doordeweekse dag of in het weekend een beetje gezelligheid zoeken en waar doe je dat dan in de kantine maar als je daar dan zit zit je tegen een meisje achter de bar aan te kijken die met haar telefoon zit te spelen muziek wordt er uit hun eigen amper of helemaal niet gedraaid daar moet je dan weer om vragen.en ook vind ik de prijzen die je moet betalen voor je consumptie ( eten en drinken ) toch wel aan de hoge kant voor een kantine )

J.T. Koekebakker - 27-09-2012 - 20:12

Beste Wicher,
In antwoord op je vraag of er volgend seizoen internet is op je campingplaats kan ik je nu nog geen antwoord geven. In het eerst volgende gesprek met de directie zullen wij de vraag stellen.
Daar op volgend zal ik je antwoorden.
Vriendelijke groet.

Yvonne Wolff - 20-09-2012 - 18:12

Hallo.
Wij hebben een seizoensplaats met tv en watertap (erg handig)
Komt er volgend seizoen ook internet bij ?

Gr Wiecher

Wiecher - 14-09-2012 - 15:01


Bericht schrijven >

1 | 2 volgende »